Slide thumbnailkinderoefentherapie Dolo motorische ontwikkeling

doe
ontdek
leer
ontwikkel

Over Dolo

Kinderoefentherapie Dolo is een kleine praktijk voor kinderen van 0 tot 14 jaar met motorische problemen. De praktijk is gevestigd in Lunetten. Je vindt onze hoofdlocatie op Oeral 1 en een tweede locatie op basisschool De Spits.

Het vaste gezicht van Dolo is Detti Steeman.

Detti Steeman

Detti is een ervaren kinderoefen­therapeut die haar loopbaan begon bij Auris Fortaal, een school voor kinderen met auditieve of communicatie problemen. In 1990 startte ze praktijk Dolo. Naast de praktijk, werkt Detti als docent aan de opleiding Oefentherapie Cesar op de Hogeschool Utrecht. Ze geeft les over de motorische ontwikkeling bij kinderen. Daarnaast zit ze in het bestuur van het platform Kinderoefen­therapie en begeleidt ze kinderoefen­therapeuten in opleiding. In 2016 heeft ze de Master Special Educational Needs afgerond.

Detti is elke woensdag op de locatie Oeral 1 te vinden.

Tarieven

Patiënten onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Wanneer je daarnaast een aanvullende verzekering hebt, dan kan dit aantal uitgebreid worden.

  • Zitting kinderoefentherapie: € 42,00
  • Screening: € 12,00
  • Intake en onderzoek na screening: € 42,00
  • Intake en onderzoek na verwijzing: € 32,00
  • Eenmalig kinderoefentherapeutisch rapport: € 30,00
  • Oudergesprek: € 28,00
  • Toeslag voor behandeling aan huis: € 12,00

Bij behandelingen die niet 24 uur van te voren afgezegd zijn, wordt 75 % van het behandeltarief in rekening gebracht. Deze kosten komen voor eigen rekening en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Onze klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best je kind te helpen. Ben je niet tevreden of heb je een klacht, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen komen we dan tot een oplossing. Komen we er toch niet samen uit, dan staat in onze klachtenregeling (automatische download) welke stappen je verder kunt ondernemen.

Een afspraak maken

Wil je weten of Dolo je kind kan helpen? Neem contact met ons op. Mail ons of bel direct 06 19 23 45 68.

Samenwerking

Logopedie

Kinderoefentherapie Dolo werkt nauw samen met praktijk Logopedie Binnenstad & Lunetten. In sommige gevallen is een gecombineerde behandeling mogelijk.

Zit met pit

Wij zijn aangesloten bij Zit met Pit. We vertellen op basisscholen hoe belangrijk een goede (werk)houding is en hoe kinderen goed afwisselen tussen zitten en bewegen.

Oefentherapie voor volwassenen

Henny Jongman behandelt kinderen en volwassenen met klachten die het gevolg zijn van een verkeerd houdings- en bewegings­patroon, al dan niet veroorzaakt door een afwijking of ziekte.

Om de kwaliteit van ons werk te bewaken zijn we aangesloten bij:

Privacy reglement

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze patiënten goed is geborgd. Ons privacyreglement beschrijft hoe wij omgaan met de persoonsgegevens.

illustratie kinderoefentherapie Dolo

Dolo?

Doe – Ontdek – Leer – Ontwikkel: dat is Dolo. Je vindt Dolo op Oral 1 in Lunetten.